Υπηρεσιες


H πολυετής εμπειρία μας στις υπηρεσίες Τεχνικής Υποστήριξης υπολογιστών, στο Service ηλεκτρονικών υπολογιστών σε ιδιώτες, στο Service Laptop και περιφερειακών εγγυάται την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε μικρού ή μεγάλου προβλήματος.
Το PcFix.gr εκτός από τις τεχνικές υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών πληροφορικής, εξειδικεύται και στις υπηρεσίες διαδικτύου. Προσφέρει επαγγελματικές λύσεις δημιουργίας ιστοστελίδων σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας στην επιτυχία της επιχείρησης σας.


 • Search Engine Optimization

  Διαδικασία βελτιστοποίησης των κατατάξεων του site σας στις μηχανές αναζήτησης και τα directories όπως google, yahoo, msn. Στοχευμένη Online Διαφήμιση σε Google Adwords, Facebook για καλύτερο SEO.

 • e-Commerce Λυσεις

  Ο πιο σύγχρονος τρόπος του ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση των προϊόντων σας.Σχεδιασμός και Κατασκευή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shops).Κατασκευή διαφημιστικών newsletters για το site σας.

 • Ελεγχος – Επισκευη Η/Υ

  Αναλαμβάνουμε τον έλεγχο και την επισκευή του Η/Υ σας σε Software και Hardware αξιόπιστα και με το μικρότερο κόστος και εγγύησης των υπηρεσιών μας. Επίσης αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση σας στις βασικές λειτουργίες του Η/Υ.

 • Κατασκευη Ιστοσελιδων

  Η εταιρεία μας έχει ώς βασικές της δραστηριότητες τον σχεδιασμό ιστοσελίδων ( web design ) και την κατασκευή ιστοσελίδων ( website creation ) Blogs, portals, content publishing και την προώθηση τους στο Internet.

Loading images...

PcFix.gr