Portfolio


Δείτε δείγματα από την δουλεία μας
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μαζί την ιστοστελίδα σας.


JOOMLA

  • reallift.gr
    reallift.gr
    Δυναμική ιστοσελίδα με υπηρεσίες ανελκυστήρων ( Μελέτη – Εγκατάσταση – Επισκευή – Συντήρηση -Εκσυγχρονισμός – Πιστοποίηση ) νομό Αττικής. Η ιστοσελίδα reallift.gr συνδιάζει όμορφο σχεδιασμό με την χρήση slideshow και gallery φωτογραφιών καθώς και δυναμική αναζήτηση. Περιέχει google maps integration και φόρμα επικοινωνίας. Επίσης είναι ειδικά διαμορφωμένη για SEO πετυχαίνοντας πολύ υψηλά scores στο google.gr σε όλες τις αναζητήσεις. Ο σχεδιασμός του λογότυπου έγινε από τo girloncloud9.com

WORDPRESS

  • arcos.gr
    arcos.gr
    Το Ινστιτούτο Ιατρικής Αποκατάστασης διαθέτει πλήρη εξοπλισμό, για αντιμετώπιση εξωτερικών ασθενών, που πάσχουν από μυοσκελετικές διαταραχές, νευρολογικές διαταραχές, ρευματολογικές παθήσεις, παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και αθλητικές κακώσεις.
  • sapt.gr
    sapt.gr
    SAPT Hellas (Δράση για τα Αδέσποτα-Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδας) Αστική-Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία. Δυναμική , Responsive δίγλωσση ( Ελληνικά / Αγγλικά ) ιστοσελίδα με διαφορετικό περιεχόμενο σε ελληνικά / αγγλικά. Περιέχει νέα, αγγελίες, φωτογραφικό υλικό και custom φόρμες επικοινωνίας. Το μεγαλύτερο project που έχουμε αναλάβει εώς τώρα. Αξίζει να τους ενισχύσετε με μία δωρεά
  • rewine.gr
    rewine.gr
    Wine Bar στο Ρέθυμνο Κρήτης Δίγλωσση ιστοσελίδα με σύνδεση news στο facebook
  • Anastasopoulosoe.gr
    Anastasopoulosoe.gr
    Ιστοσελίδα τεχνικής κατασκευαστικής εταιρείας που ειδικεύεται στην ανέγερση σύγχρονων κατοικιών και στις πωλήσεις ακινήτων. Δίγλωσση ιστοσελίδα ( Αγγλικά - Ελληνικά ) που περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά slideshow και galleries φωτογραφιών σε διαφορετικές κατηγορίες. Google Maps με τα ακίνητα προς πώληση στον χάρτη. Κατηγοριοποίηση των ακινήτων. Το anastasopoulosoe.gr είναι SEO Optimized.
  • autogalatsi.gr
    autogalatsi.gr
    Συνεργείο Αυτοκινήτων στο Γαλάτσι. Το autogalatsi.gr είναι ειδικά σχεδιασμένο responsive, για συνεργεία αυτοκινήτων και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Περιλαμβάνει slideshow, κατηγοριοποίηση υπηρεσιών, google map και ειδική φόρμα επικοινωνίας για online service. Το λογότυπο δημιουργήθηκε από το PcFix.gr Τέλος το autogalatsi.gr είναι SEO Optimized για συνεργείο αυτοκινήτων στο γαλάτσι.

Loading images...

PcFix.gr